| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
igor_e Newbie

|
Добавлено: Пт Дек 18, 2009 11:34 am Заголовок сообщения: Чому прийшла зима і звідки сніг? |
|
|
Усьо! Ніхно нікуди не їде! Передноворічні продажи засипало снігом!
У нас повна ж... з відправками товару на Донецький, Одеський, Кримський напрямки.
А що у Вас, коллеги? куди можна "проштовхнути" машину? |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Таранишин Newbie

|
Добавлено: Пт Дек 18, 2009 3:05 pm Заголовок сообщения: Re: Чому прийшла зима і звідки сніг? |
|
|
А як вам отаке повідомлення від виробка, падли, негідника, сволоти з однієї торговельної мережі у відповідь на наше прохання не штрафувати нас через те, що через сніг ми відрізані від решти України декілька днів:
Уважаемые партнеры,
если вы нарушите температурный режим, товар принят не будет и вам будут выставлены штрафы. Товар должен быть доставлен в надлежащем качестве, надлежащем качестве и в планируемую дату поставки. Штрафы отменены не будут, так как задачей поставщика является доставка товара надлежащего качества в ТЦ .... .
І що саме головне, форс мажора немає, бо бачте ТПП не має права його виписати, бо бачте надзвичайної ситуації Президентом і/чи Верховною Зрадою не введено і платіть штрафи!
А по-людськи вирішувати ніхто не хоче - див. відповідь....  |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
ISSA Newbie

|
Добавлено: Пт Дек 18, 2009 10:03 pm Заголовок сообщения: |
|
|
в мене машинки з Черкас ніби нормально доїхали, без проблем. а от з півднем то завал. ізотерми з Коблево від четверга на загрузку чекають. нереально ні заїхати ні виїхати  _________________ Я не Волшебник, я только учусь... |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
igor_e Newbie

|
Добавлено: Пн Дек 21, 2009 7:07 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Та нормальна відповідь! А шо? Не можеш забеспечити доставку, то твоя проблема! Усі так працюємо.
Товар не їде - всі зляться, грошей не заробимо!!!
Ціпків на колеса не дістати, лопати й ті стали дефіцитом!!! Жах!  |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Таранишин Newbie

|
Добавлено: Вт Дек 22, 2009 9:38 am Заголовок сообщения: |
|
|
| ISSA писал(а): |
в мене машинки з Черкас ніби нормально доїхали, без проблем. а от з півднем то завал. ізотерми з Коблево від четверга на загрузку чекають. нереально ні заїхати ні виїхати  |
Проблема була тільки на півдні: Одеса, Миколаїв, Херсон, Донецьк, Луганськ... Частково Запорізька область та Дніпропетровська... |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
igor_e Newbie

|
Добавлено: Вт Дек 22, 2009 4:19 pm Заголовок сообщения: |
|
|
| Таранишин писал(а): |
| Проблема була тільки на півдні: Одеса, Миколаїв, Херсон, Донецьк, Луганськ... Частково Запорізька область та Дніпропетровська... |
То є неправда дика!!! Проблема була (й зараз є) на Одеському напрямку, Миколаів, Херсонщина, Крим - взагалі дупа, центральна Україна (у тому числі й Черкаси), на Західну україну було не пробитися! Луганщина ще й досі засипана.
То пан Таранішин новини по якомусь каналу офіційному дивиться і слухає чиновників! У вікно требя виглядати, та з колегами спілкуватися!  |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
ISSA Newbie

|
Добавлено: Вт Дек 22, 2009 5:56 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Не факт! В мене машини щотижня товар привозять з Черкас до Тернополя(і по декілька раз) і жодного разу не було проблем на дорозі  _________________ Я не Волшебник, я только учусь... |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
igor_e Newbie

|
Добавлено: Чт Дек 24, 2009 4:28 pm Заголовок сообщения: |
|
|
| ISSA писал(а): |
Не факт! В мене машини щотижня товар привозять з Черкас до Тернополя(і по декілька раз) і жодного разу не було проблем на дорозі  |
Проблема була протягом 3-4х діб. Можливо Вам просто пощастило! |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
seaman_bmw Newbie

|
Добавлено: Пн Янв 04, 2010 8:31 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Одесса была парализована почти неделю, с 16.12 по 22.12.09
пришла машина на выгрузку... 16.12, пока нашел место выгрузки машину засыпало, выгрузили 23.12, простой не платили. На жалобы водителя ответил просто: а смысл тебе было, что груженым, что пустым? ГАИ не впускало и не выпускало транспорт в/из города!!!!
Зима пришла в Украину ВНЕЗАПНО!!! НИКТО НЕ БЫЛ К ЭТОМУ ГОТОВ!! ))))))))))) |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
igor_e Newbie

|
Добавлено: Вт Янв 05, 2010 11:55 am Заголовок сообщения: |
|
|
| seaman_bmw писал(а): |
| Зима пришла в Украину ВНЕЗАПНО!!! НИКТО НЕ БЫЛ К ЭТОМУ ГОТОВ!! ))))))))))) |
Зима она такая! Когда придет никто не знает! Ты на пляж, купаться, а тут раз - и зима!!!  |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Andrey78 Newbie

|
Добавлено: Пт Янв 15, 2010 2:39 pm Заголовок сообщения: |
|
|
| Да что тут говорить, Киев не могли 3 дня почистить, я на небольшую горку выехать не смог, гололед. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
igor_e Newbie

|
Добавлено: Пн Янв 18, 2010 4:58 pm Заголовок сообщения: |
|
|
| Andrey78 писал(а): |
| Да что тут говорить, Киев не могли 3 дня почистить, я на небольшую горку выехать не смог, гололед. |
Умный в гору не пойдет... А че перся на горку? |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Таранишин Newbie

|
Добавлено: Чт Янв 21, 2010 3:02 pm Заголовок сообщения: |
|
|
А тут сніг знову насідає... Знову продукцію не зможемо доставляти вчасно... От біда! І все на наші бідні логістичні голови!...  |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
igor_e Newbie

|
Добавлено: Пт Янв 22, 2010 4:37 pm Заголовок сообщения: |
|
|
| Таранишин писал(а): |
А тут сніг знову насідає... Знову продукцію не зможемо доставляти вчасно... От біда! І все на наші бідні логістичні голови!...  |
Хочу логістом у Флориду! Чи на Філліпінські острови! І нехай я буду негром, аби у Флориду!  |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Andrey78 Newbie

|
Добавлено: Ср Фев 10, 2010 12:55 pm Заголовок сообщения: |
|
|
| igor_e писал(а): |
| Andrey78 писал(а): |
Умный в гору не пойдет... А че перся на горку? |
Город у нас такой, Печерск особенно (Клов.спуск, бульвар Леси)  |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
|